Mina älsklingar

En liten vilopaus i badrummet efter massa bus. So precious:)

My hair

Så här ser mitt hår ut efter jag har tvättat det och..gjort ingenting. Ju äldre jag blir desto mer fall blir det i det. När jag var liten hade jag helt rakt hår. Under tonåren tror jag också det var rakt. Sen började det komma lite sjävfall i det på utvalda ställen. Kommer ihåg bara för några år sen att jag irriterade mig på att det var mycket fall i underhåret och bara lite utspritt i överhåret. Men nu är det ju överallt. Jag kommer väl ha afro när jag är 40 haha.

Njuter av vädret...

...på mitt eget lilla sätt. Orkar inte masa mig ut så jag sitter här på balkongen. Nu är det ok att sitta här när inte solen gassar på. Det är ju fortfarande varmt. Fast jag tar det säkra före det osäkra och har en tunn kofta på mig och en scarf runt halsen. Jag är ju sjuk trots allt. Sitter på våra nyinförskaffade balkongmöbler:) och äter pastasallad som vi (Jeff) gjorde igår. Mysigt att sitta ute och surfa men man ser inte skärmen så bra när man sitter i dagsljus. Men mysigt är det:) Update: Det blev ingen lång vistelse, jag tyckte det blev kallt så nu sitter jag inne i soffan igen. Jaja, lite frisk luft fick jag i alla fall;)

Klättrar på väggarna

God damn va tråkigt det är att gå hemma. Nu verkar febern vara borta i alla fall. Men jag har fortfarande ont i halsen och huvudet, hostar och snorar. Jag är så trött på halstabletter men jag har ju inget val. Te däremot vägrar jag dricka för jag mår illa av bara tanken på det. Måste hitta på nåt att göra innan jag avlider av uttråkning. Får se vad jag orkar göra. Städa lite kanske. Men först ska jag vila lite.

Svetlana

Vaknade och hade grymt ont i halsen och huvudet. Fortfarande feber också. Tog värktabletter. Det som är jobbigt när man tar tabletter och febern går ner är att man svettas så jäkla mycket. Jag svettade ner hela mitt linne, det bara rann. Eeww! Tog en lång dusch och fräschade till mig efter min svettsession. Ligger parkerad här i soffan med kudde, täcke, halsisar och näsdukar. Har blivit lovad fotmassage och jordgubbssmoothie när Jeffrey kommer hem:)

Sad news:(

Fick igår veta att en av Jeffreys bästa kompisars ena hund hade dött. Han drunknade:( Det är verkligen hemskt. Han var så fin och nu är han borta. Han hann bara bli runt två år tror jag. Rest in peace Rio. You will be missed

Sjuuuk

Hostar, ont i halsen och feber. Febern ligger runt 39:( Har vare sig lust eller råd att vara borta från jobbet. Men vi får se hur jag mår i kväll och i morgon bitti. Är man sjuk så är man ju. Är jättetrött för jag sover så dåligt. Vaknar av mina hatade retningar i halsen. I morse höll jag på att kräkas två gånger tack vare dom:( Och jag som har sån fobi. Det finns ingen värre känsla än att hålla på att kräkas. Jag får verkligen panik. Efteråt skakar jag som ett asplöv. Och jag får skitont i halsen och bakre delen av tungan eftersom jag spänner mig så mycket så jag får kramp nästan när jag kämpar emot för att inte kräkas. Det är verkligen vidrigt. Jag vill bara bli frisk nu.

For the love of God

Helt seriöst! Nu har jag ont i halsen också. Ska jag aldrig få bli riktigt frisk eller? Det ena efter det andra. Orka!

Nya plattformen....

...suger hundhår! Jag gillar inte alls det nya formatet på bloggen. För det första får man skriva in hela mailadressen varje gång man ska logga in. Vad hände med rutan Kom ihåg mig? Och sen går det inte att bara kopiera bilder längre eller? Måste man spara alla bilder nu innan man ska lägga in i ett inlägg? Och vad hände med fetstil, kursiv och understrykning? Och man kan inte lägga in små hjärtan och sånt längre. Och texten hamnar helt åt helvete fult hur mycket man än ändrar!! Hatar när ser hackigt och fult ut!!!!

Miss Perfectionist

Jeffrey och jag låg och mös i soffan när telefonen ringer. Det är en kompis till Jeffrey som har nyöppning för sin salong ikväll. Jeffrey hade glömt att det var ikväll. Stress, stress och göra sig ordning. Mitt hår vägrar att samarbeta. Och jag kan få värsta utbrotten när mitt hår inte vill samma sak som jag. Så det slutar med att jag sitter på golvet som en sur liten unge och gnäller. Och därmed så sitter jag kvar här hemma. Men hur kul är det att komma till en salong med taskig frisyr liksom? Jeffrey var mysig och kramade mig hårt och sa Du vet att jag älskar dig hur du än ser ut? Han förstår sig inte på mig när jag klagar på mitt utseénde. Nåt som var kul var när han erbjöd sig att hjälpa mig att fixa mitt hår. Han borstar det och det är elektriskt. Och han säger Ditt hår är alldeles extatiskt. Haha, sötnos:)

Miss Clumsy at it again

Då var det dags för fler klantigheter i Denise värld. Jag brukar ju varje gång jag diskar lyckas med konsstycket att se ut som jag kissat ner mig helt och hållet. Idag lyckades jag få hela rumpan blöt istället. Jag hade en flaska vatten i soffan, som jag hade ställt på soffkudden. Jag reste mig för att hämta nåt, kommer tillbaka och sätter mig. Känner att min rumpa blir kall. Vad är det nu då tänker jag. Såklart hade flaskan vält och självklart hade den ingen kork. Så där stod jag med hela rumpan blöt. Bara att byta kläder. Hur lyckas du var Jeffreys fråga. Ja, om jag visste det. Senare skulle jag ge fåglarna ny mat. Häller upp fröna, ställer tillbaka påsen i skåpet. Sen hör jag hur det låter. Vad fan är det nu då tänker jag. Jo, påsen som lagt sig på sne och alla frön som rinner ut i skåpet. Wiiie! Det hamnar på kylskåpsdörren också som jag öppnar för att komma åt fröna som ligger på den. Och självklart så ramlar det in frön i kylskåpet också. Fram med dammsugaren. Suger upp frön från kylskåpet. Och då råkar jag suga upp en bit ingefära som fastnar i dammsugarröret. Andas och räkna till tio. Lyckas få ut den, fortsätter dammsuga och lyckas suga upp en påse. Skit samma! Det är verkligen otroligt irriterande och när alla såna grejer händer mig så står jag alltid och undrar hur fan en enda människa kan vara så klantig.

Urk!

Hade tänkt åka in till stan och kolla runt lite men jag mår inget bra alls. Rethostan är kvar och jag känner mig svag och lite skakig av host- medicinen. Dessutom mår jag illa:( Så jag skippar stan. Kanske går ut och sätter mig i det fina vädret. Men i skuggan i såna fall.

Host Host

Nu har jag hosta igen! Bara rethosta än så länge. Ingen "sjölejonhosta";) Men irriterande. Jag orkar inte få tillbaka min hosta. Jag hostade ju två veckor i sträck senast. Det enda som var bra med det var att jag fick fler magmuskler haha. Nej, men jag hoppas verkligen att det bara är nån tillfällig endagshosta.

Shopping:)



Jag med mitt vanliga blekansikte;)

Gick en runda efter jobbet och köpte lite
grejer. Och my favourite, en vanilla latte
är ju ett måste. Så otroligt härligt väder.
Underbart när kan kan gå utan jacka.
Såg en hel del som gick i t-shirt eller
linne! Ok, det var varmt idag men man
behöver ju inte överdriva. Hoppas det
håller i sig nu. Slänger upp bilder på
mina inköp senare eller imorgon.

From white to black

 
Vi kan ju också konstatera att varken afro
eller dreads är nåt för mig hahaha.


Det är ju ingen som skulle ta mig för en black woman
så mycket är säkert haha. Men kul var det:) Bilderna
gör inte looken rättvisa, det var mycket finare i verkligheten.
Jag var riktigt snygg på riktigt;) Det var inte det lättaste att
få bort allt sen, speciellt inte ögonskuggan. Det syns inte
så bra på bilderna men den var jättesnygg. Jätteglittrig,
kändes som jag hade discokulor på ögonlocken haha.




Snyggt med den vita "ramen" runt;)








 


Modell



Är hemma en snabbis för att slänga i mig nåt att äta. Ska snart iväg igen.
Jag ska sitta make- upmodell igen:) Jag ska bli som bröderna Wayans i filmen
White Chicks fast tvärtom. Jag ska bli mörkhyad hihi. Ska bli spännande att se
hur det kommer se ut. Slänger upp lite bilder sen om det blir bra;)

Nails

   

Jag saknar att kunna ha längre naglar.

Mix

 +  = Yummie:)
Ramlösa original                                    Amazing Grape

Pain in the neck



Är grymt trött i nacken idag och ont gör det också.
Just nu skulle en stödkrage sitta fint;) Jag borde
ta mig i (stöd)kragen och beställa en tid hos en
kiropraktor eller naprapat. Jag går bara och säger
att jag ska det men sen händer inget. Det är verkligen
nåt jag borde unna mig. Vet bara inte om jag vågar
gå till en kiropraktor. Jag kommer väl skrika av smärta.
Men jag tror det är det som behövs. Tror det kommer
knaka ganska bra i hela mig.

Getting on my last nerve!!!

image1522

Mongo the exfriend/stalker skriver: hur mycket va det från början?
Jag minns det så väl för att jag skrev det på play att du fått dina pengar...
jag kanske lämnade möver det hemma? minns inte ...
jag kollar upp det i allafall...
och sluta skriva tills dess...
och få inte för dej nåt... ja bor inte kvar på söder.....

Den sista meningen var ju bara för mycket. Alltså den här killen
är ju helt jävla störd. Han menar att jag ska skicka några "torpeder"
hem till honom. Kommer ihåg förra gången vi tjafsade om det här,
då påstod han ju att jag hotade honom. Jag hotade honom inte
då och jag har inte hotat honom nu. Tänk att jag tyckte han var
en sjysst, trevlig, snäll kille förut. Han är ju helt sinnesjuk. Han
behöver verkligen hjälp alltså. Stalkertendenser och paranoid.
Ingen bra kombination. Tur att jag deletade honom ur mitt liv.

At home

image1521
Gissa vem som stannade hemma, som vanligt. Jag känner mig
verkligen tråkig som aldrig vill gå ut men det är inte så lätt.
Jag har ju lite problem med social fobi och just när det är
nåt där mycket folk är så blir det jobbigt. Vi skulle träffas ett helt
gäng hemma hos en tjejkompis till Jeff. Och jag känner dom flesta,
även om det säkert kommer en hel del som jag inte känner också.
Men jag blir oftast nervös när jag vet att det är sånt på gång.
Jag tycker det är jobbigt att komma dit och gå runt och hälsa
på alla. Och sen mingla runt. Det låter konstigt men för er
som lider av social fobi, ni vet precis vad jag pratar om.
Jag har försökt att bli av med den och jag har vissa perioder
då den inte är så jobbig men sen kommer den tillbaka:(
Om det är nån som läser här som har samma problem och
vill prata så har jag ju min mailadress längst upp till vänster
under mitt bloggnamn. Vet att vissa vill dela med sig av vissa
saker ibland men inte via mitt kommentarsfält.

Utgång



Det är utgång som står på schemat ikväll och jag känner mig ungefär
lika motiverad och taggad som apan på bilden. Men what else is new?
Så känner jag ju nästan alltid när det är utgång på tapeten. Jag har för-
sökt men jag gillar inte att gå ut och festa. Det är bara inte min grej.
Plus att jag har annat som gör att det blir något av en "pina" att gå ut.
Dessutom eftersom jag inte dricker heller så kan det många gånger
bli ganska tradigt efter ett tag när alla andra är "bladiga" Jag tror också
att jag tycker det är extra jobbigt att umgås med berusade människor
eftersom jag har dåliga erfarenheter från mamma och hennes sambo.
Jag tappar liksom tålamodet och känner mig illa till mods ibland.
Jag vill helst slinka in i mjukisar och ligga i soffan och titta på en bra
film ikväll. Jag känner mig jättetrött. Men Jeffrey lär ju bli besviken om
jag bangar ur som vanligt. Får se hur jag gör.

Childish



Tjafset fortsätter mellan mongot och mig. Jeffrey bara suckar och säger;
Kan ni inte bara lägga ner? Det är ju sandlådevarning på tjafset men jag
ger mig inte. Jag SKA ha mina pengar tillbaka. Det skulle inte spela nån
roll om det så gällde 50 spänn. Det är en ren principsak.
Jag kopierade ju hans meddelande där han sa att han inte glömt att
han var skyldig mig pengar och skickade till honom. Tror ni han ens
kommenterade det?

Hans svar: ja men jag förde över det jag kunde o det va 680.. det är jag fan
100% på.. men jag ska kolla med min bank

Jag sa att han kunde vara 100 hur mycket han ville för jag har inte fått
några pengar. Och tror han att mina konton visar fel eller? Känner du
dig lite dum kanske?

Mongos svar: nä absolut inte ! varfrö skulel jag känna mej dum??
Det där kan vara ett medelande som du fick innan jag betalade eller
hur.. dte va dte första jag tänkte på ! 

Alltså, han ger sig verkligen inte. Jag skrev tillbaka att han borde känna
sig dum. Och frågade om han påstår att jag ljuger då eller?

Värsta såpan. To be continued....

Grub


Jag åt en Toast Skagen

Kom precis hem efter en liten impulsiv middag ute.
Jag, Jeffrey, Dodou och Danne satt här hemma och
snackade skit och rökte vattenpipa. Dodou och hans
tjej skulle ut och käka så vi andra beslöt oss att hänga
på. Det blev bara jag och grabbarna för Dodous tjej
lackade ur för vi kom tio minuter försent och då åkte
hon hem. Tråkigt men vi andra hade jättekul. Vi satt
och skrattade så jag fick ont i magen:) Vi var på Nivå 22.
Skabbigt ställe men jäkligt god mat får jag säga.

Can of whoop ass



Gaaah!! Jag håller på och tjafsar med min före detta kompis/stalker.
Han lånade ju pengar av mig för typ tre år sen (12 000) Jag fick tillbaka
allt utom drygt en tusenlapp. Han har dragit ut på det over and over. Säger
att han är pank jämt. Men ändå syns han ute mest varje helg. Det har han
råd med. Nu skrev jag till honom att han får betala det sista. Fick det vanliga
svaret att han är pank. (How unusual) Sen ska han börja tjafsa om att han är
irriterad och tycker jag är otacksam för han hjälpte mig med massa saker.
Jag har tackat honom både en och flera gånger för det han hjälpte mig med.
Grejen är att han är bitter för han trodde det skulle bli han och jag. Och vägrar
släppa det. Och sen har han mage att helt plötsligt efter flera meddelanden
påstå att han betelat det sista. Och säger att jag ska lägga ner. Jag vet att han
inte betalat, men bara för sakens skull gick jag in på min bank och kollade
båda mina konton ända bak till februari förra året. Inga pengar. Dessutom skrev
han till mig 1 november och sa att han absolut inte glömt att han var skyldig
mig pengar och att han skulle betala så fort han hade pengar. Jag kopierade
och skickade det meddelandet till honom nu. Ska bli intressant att se vad han
svarar. Jag blir så jävla förbannad. Är man skyldig nån pengar så betalar man
fan tillbaka dom god damn it! Jävla idiot!!!

My love



Ord kan inte uttrycka hur lycklig jag är
att du finns i mitt liv. Äntligen har jag
hittat det jag letat efter. Jag älskar dig♥

Squeezed



AJ!! Jag skulle stänga dörren när Jeffrey gick till träningen. Och stänger
den på min fot. Jag skrek högt och kastar mig ner på golvet och håller min
mosade fot. Jeffrey kommer in igen och hämtar en påse med fryst köttfärs
och håller mot min fot. Han larvar sig så jag ska glömma smärtan. Så jag
ligger där på golvet med köttfärs på min fot och skrattar och gråter samtidigt.
Fy fan va ont det gjorde och gör fortfarande. Min "ringfingertå" tog emot den
värsta smällen. Sitter och vilar med foten högt nu. Det här var ju en bättre
erfarenhet av klämmande och ytterdörrar än jag har sen förut i alla fall.
När jag var liten, typ 3, 4 år så klämde jag min hand. Det ringde på dörren
hemma och pappa öppnade. Jag var nyfiken och ville se så jag ställde mig
vid pappa och kikade ut. Pappa pratade klart och sa hej då och stänger
dörren och låser. Bara det att min lilla hand var kvar i dörrspringan.
Han Låste dörren till och med alltså. Needless to say så skrek jag
ganska högt och dörren låstes upp och öppnades ganska snabbt av
pappa. In i ilfart till sjukhuset. Som tur var så var jag fortfarande så
mjuk i skelettet eftersom jag var liten så inga ben bröts. Så jag ska
inte klaga på min klämda tå, det kunde varit värre;)

The weekend is here



Har precis kommit hem från jobbet och nu är det helg för mig:)
Har gjort en god latte och parkerat mig framför datorn. Ska bara
slappa ett par timmar nu. Dricka min latte, läsa nyheterna, läsa
bloggar och blogga. Aah, bliss:)

Eeww!



Igår morse när jag satt på tunnelbanan till jobbet så kommer det på en
tjej och sätter sig. Hon hade shorts eller kjol, såg inte riktigt. Men jag
skojar inte när jag säger att hon hade tre gånger så håriga ben som
Jeffrey. Långa läbbiga hår över hela benen. Alltså jag förstår inte alls
grejen med att ha håriga ben(eller armhålor och bikinilinje). Ska man
visa sig självständig, att man inte faller för trycket att göra männen nöjda
eller? Jag kan ju bara tala för mig själv men jag rakar mig för min egen
skull. För jag trivs med det. Känner mig fräsch. Även när jag varit singel
så har jag rakat mig. Kan man inte vara feminist och raka sig och sminka
sig? Nu ska jag inte uttala mig för mycket men jag förstår bara inte. Men
om det är nån tjej som läser här och som inte rakar sig så feel free
att förklara för mig:)

Mums



Jeffrey provade en ny parfym igår. Direkt när han kom hem
så sa jag Åh, va gott du luktar! Den luktade verkligen jättegott.
I alla fall på honom. Inte säkert den skulle lukta lika gott på
alla. Men jag ville äta upp honom igår;)

Good hairday



Nu för tiden är mitt hår snällt när jag har det utsläppt. Jag brukar inte
ha utsläppt så ofta för jag har fått för mig att jag passar bättre i uppsatt.
Men nu om jag tvättar håret på kvällen och går och lägger mig så vaknar
jag nästa dag med en färdig frisyr. Behöver inte ens borsta det haha.
Mitt hår har med åren blivit mer och mer lockigt, eller självfall ska man
kanske kalla det. Tänkte lägga upp en bild men min kamera är ju värdelös
och visar ju inte alls hur mitt hår ser ut:( Men jag vaknade med en frisyr
liknande den på bilden. Fast jag hade ingen blomma i när jag vaknade;)

Rubrik



Vårtrötthet anyone? Jag är konstant trött nu för tiden. Nu är det tredje
dagen jag somnar. Igår sa jag att jag inte skulle somna, höll mig
vaken till åtta, sen somnade jag i soffan (som dan innan) vaknade
vid kvart i tio. Var vaken ett tag och sen var det läggdags, hade inget
problem att somna ändå. Idag somnade jag lik förbannat i soffan
igen. Både Jeffrey och jag har somnat i soffan tre dar i rad. Borde
man inte vara piggare nu när våren är här. Det är ju ljusare ute.
Drack kaffe idag när jag kom hem från jobbet men det hjälpte
ju inte mycket. Jaja, det är väl bara att stå ut, snart blir man väl
piggare igen.

Here I go again..



Jag satte på tv:n och Oprah visas nu. Alltså, jag klarar inte av den
kvinnans program. Jag gråter fan i mig jämt. Handlar om en man
som har cancer i bukspottskörteln, han har bara några månader
kvar. Han höll ett jättebra tal om livet, att man ska ta tillvara på det.
Sa verkligen bra saker. Men i slutet kom det som fick mig att börja
böla. Han sa; "Det är jättekul att så många lyssnade på det jag hade
att säga men jag skrev egentligen inte det här för er 400 som sitter
i publiken eller några andra, jag skrev det åt tre personer och när dom
blir större får dom se det här" Och sen visades en bild på honom med
hans tre barn. Då gick det bara inte att hålla tillbaka tårarna:(

Pain



På väg hem från jobbet kände jag hur bihålorna på vänster sida
började värka. Och jag kände mig jättetrött. Så när jag kom hem
så la jag mig på soffan och däckade ganska bra. Så skönt att få
sova lite. Men när jag vaknade hade jag ont i huvudet:( Bara att
ta en tablett. Jag känner mig fortfarande helt slut. Ska ta en dusch
snart och sen krypa ner.

För Engla



Mitt ljus brinner för Engla..

Pissed!



Jag hatar verkligen Asbestförmedligen..oj jag menar Arbetsförmedlingen.
Jag måste rapportera varje fredag till dom alla jobb jag sökt. Så jag
mailade och sa att jag inte sökt några jobb förra veckan eftersom jag
jobbat över (och haft ansvar för allt eftersom chefen var borta) Jag
skrev snällt och trevligt att det var stressigt men kul och bla bla.
Vad får jag tillbaka?

Hej!

Vad roligt att höra att du jobbar så mycket, då räknar jag
med att du arbetat heltid under hela förra veckan och
redovisar detta på dina kassakort.

Så länge du får a-kassa är du skyldig att söka arbete och
redovisa dessa till arbetsförmedlingen dvs de dagar du inte
har heltidsarbete och uppbär a-kassa
måste du söka arbete och redovisa till oss, om inte är det
skäl till underrättelse till a-kassa och din ersättning därifrån
kan bli påverkad.

Vänliga hälsningar  Stupid Bitch

Alltså, sånt får mig att koka. Jag lacka ur helt och kunde
inte låta bli att skicka ett argt mail tillbaka.

Jag vet allt det där. Och självklart redovisar jag alltid mina
kassakort korrekt. Jag är ingen snorunge som försöker lura
systemet. Jag Har alltid gjort och Gör alltid rätt för mig.

Onödigt och barnsligt måhända men det skiter jag i för jag är förbannad



Fy fan!

Jävla as!!!!!  Såna människor ska man bara......jag
säger inget mer....

Me duele tanto...



Blä, idag har jag ingen bra dag:( Känner mig deppig och nere.
Ni vet en sån där dag när man bara vill sova så man slipper tänka
och känna. Jag orkar inte vara mig själv. Länge sen jag kände så här.
Jag har kommit långt men ibland så känns det som jag har långt
kvar. Känns som vissa bitar aldrig kommer falla på plats. Känns som
jag aldrig kommer bli "normal". Går runt här hemma och vet inte vad jag
ska hitta på för att slippa känna. Håller på och städar nu men det har jag
noll lust med. Blir bara irriterad. Dagens I-landsproblem. Back to städningen.

Senil?



Igår står jag i duschen och ska tvätta håret. Jag tar shampoo och masserar
in. Det händer inte mycket med skummandet. Jaja, jag tar väl lite till då.
Händer fortfarande inget. WTF?! Vad är det med här schampoot god damn
it?! Jeffrey som råkar stå brevid mig;) säger Älskling, du vet att det är balsam
du tar va? Snacka om senil eller? Jag var helt säker på att det var schampoo
jag tog. Får väl skylla på att min hjärna är väl full av snor.


Clumsy



Som om jag inte är klantig nog när jag är frisk
så blir jag extra klantig när jag är sjuk. Det är
klantighet på klantighet. Ska inte skriva alla men
igår lyckades jag tappa min vattenflaska i toaletten
med "drickpipen" neråt. Eeeeeeewww!!! Nu kommer
jag aldrig vilja dricka ur den igen. Sen skulle jag släcka
lamporna och gå och lägga mig, då sparkar jag ner
en gitarr som Jeffrey lånat från skolan. Det låter skitmycket
och ekar i hela lägenheten (sorry grannarna) och som
det inte var nog så landar den på min fot också (AJ!)
Bara vänta och se vad denna dag bjuder på för klantigheter.

Körslaget



Såg på det här programmet för första gången. Råkade bläddra förbi i 
min jakt på nåt bra att se på. Min åsikt..hmmm..ok. Jag vet inte, jag
kanske är annorlunda men jag tycker bara att det är ganska pinsamt.
Nu såg jag i och för sig bara Lotta Engbergs bidrag.
Får titta lite mer...eller inte haha

In good company

image1519

Tweety vill som vanligt kolla upp vad jag äter och smaka såklart.
Själv har jag varken lukt eller smaksinne just nu så hon fick nog
ut mer av det än jag;) Muzli är mums tycker hon. Hon blir skitsur
när hon inte får smaka. Flyger iväg och skriker haha. Min lilla gullunge♥

More pressys:)

     
Det står Denise

Jeffrey glömde ge mig armbandet han köpte i Italien
så det fick jag idag:) Och igår var han på kryssning
med sin klass och då köpte han choklad. *mums*
Han själv ogillar mörk choklad så jag får allt själv ;)

Olika åsikter



Jeffrey ringde och undrade om jag skulle göra mig i ordning
till en dopfest vi är bjudna till idag. Skojar du blev mitt svar.
Jag är snorig, trött och har feber. Ja men visst, jag kan gå
dit och snora på bebisen och alla andra. Jag är sån som irriterar
mig på folk som envisas med att gå till jobbet eller ut bland folk
när dom är sjuka. Om ni är sjuka, stanna hemma och gå inte runt
och smitta ner andra. Jeffrey är en sån som gör allt möjligt när han
är sjuk, till och med tränar. Det krävs att han har 40 graders feber
för att han ska stanna hemma. Man blir ju inte frisk genom att springa
runt överallt. Stanna hemma och ta det lugnt! Jag vill ta det lugnt så
jag kan bli frisk och gå till jobbet på måndag. Jag har redan dåligt
samvete för att jag var på jobbet igår och snorade och hostade. Men
det bröt ut igår. Kände mig som en skurk när jag satt och snorade på
tunnelbanan när jag åkte hem. Ok, jag vet att det kostar att vara hemma
men samtidigt så tar det längre tid att bli frisk om du envisas med att
jobba när du är sjuk och dessutom taskigt att smitta andra som det
kostar för att vara hemma, vilket dom kanske väljer för dom inte vill
smitta andra. Man kan bli mera sjuk också av att inte kurera sig på en gång.
Jag gjorde så för flera år sen. Blev förkyld men jobbade på för det saknades
folk på jobbet. Gick en vecka och snorade. Sen slog det till bra. Fick bihåle-
inflammation, halsfluss och ögoninfektion all at the same time. Plus
att jag smittade folk också. Var sjukskriven i tre veckor. Om jag bara
hade varit hemma från första början så hade det inte behövt bli så illa.
Men nu har jag lärt mig. Man kan ju bara hoppas att fler tänker till lite i
den här frågan.

Interesting...

[ Sökord: Denise | Kön: Kvinna ]

Det finns 3153 kvinnor som har förnamnet Denise. Av dessa har 1857 namnet Denise som tilltalsnamn/förstanamn.

Och det finns 19 personer med mitt efternamn. Och alla är mina släktingar haha.

Prova själv på den här sidan


Utmanad

Har blivit utmanad av Lina, men jag kan inte
tänka just nu men det är på G;)

Hairy

 
Bild Google

Min älskling har klippt sig. Efter att ha haft lika långt hår som bilden ovan 
så beslöt han sig för att det var dags att klippa sig igen. Fast det var
mest för att han gjorde en rakpermanent för några månader sen.
Som för den delen inte gjorde hans hår speciellt rakt. I hopp
om att hans flätor skulle hålla bättre. Men den där permanenten
förstörde bara hans hår. Hans hår i bakhuvudet gick av och var
kortare än resten. Så då var det lika bra att raka av och börja om
på nytt. Men han ska inte spara ut på en gång utan låta det vara
kort på sommaren. Det var länge sen jag såg min fining i kort hår.
Han är jättefin, hans ansikte träder fram så bra:)

And on it goes..



Jaha kära människor, då var det dags för nästa grej.
Nu när hostan lugnat ner sig så är det dags för snoret
att göra entré. Jag har idag snutit mig konstant varannan
minut. Det bara rinner och rinner. Och nyser gör jag,
Och allt detta snytande resulterar i att jag stoppar trafik.
And not in a good way. Folk misstar mig för ett rödljus.
Min näsa är såå röd och såå öm. Det är en pina varje gång
jag snyter mig. Jag sitter just nu med hela snoken insmord
i Idomin och andas genom munnen. Känner mig väldigt
sexig;)

Hes



Jag låter som en hes kråka. Har gjort både ikväll och igår kväll.
Jag tycker jag borde varit hes när jag hostade som värst men nej
jag ska bli hes nu istället. Jag tycker också att jag borde varit så här
trött när jag sov typ 3 timmar varje natt på grund av hostan, men nej
jag ska vara trött nu. Dessutom har jag lite ont i halsen nu också.
Is there no end to this misery?

Nej, nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa ner. Jag slår vad om

att jag somnar på tre röda.


Tre röda...vad fan menas med det egentligen?


Känslig

Gud va jag är känslig.
Tittar på Barnmorskorna på ettan. Och en kille
står brevid sin tjej/fru när hon föder. Och han har
tårar i ögonen och lider med henne när hon
skriker. Jag blir alldeles tårögd av sånt. Va gulligt.

Och nu kom bebisen och hans tårar bara rinner:)
Va fiiint!

Sleepyhead



Idag är jag helt slut som artist. Kände redan i morse när jag
gick upp hur trött jag var. Jag halvlåg i soffan och åt frukost
och kände att det enda jag ville göra var att dra en filt över
mig och somna om. På jobbet var jag också jättetrött, tog en
liten powernap vid lunch för annars hade jag somnat stående.
På tunnelbanan på väg hem höll jag nästan på att somna.
Sen när jag kom hem så la jag mig på soffan och sen kommer
jag inte ihåg mer förräns jag vaknade av en puss från Jeffrey.
Jag är fortfarande helt slut. Kommer somna tidigt ikväll.
Men nu ska jag äta en sen middag.

Lilla Al Fadji



Det slog mig i måndags när jag tittade på Al Fadji att många
sitter nog och undrar vad som är roligt med det. Om man är
uppväxt i Stockholm och då helst i förorten så ser man direkt
humorn i det här programmet. Jag håller på att skratta ihjäl mig.
Men smaken är som baken. Jag däremot förstår mig inte alls på
hypen med Björn Gustafsson. Jag tycker han är väldigt överskattad
och ser inte riktigt det roliga med honom. Men det är ju tur att det
finns nåt för alla;)


Ouch!



I morse vaknade jag med en sån här i ögat.
Jag vände mig i sängen och Jeffrey vände sig
också, vilket resulterade i att hans armbåge
landade i mitt öga. En rejäl smäll blev det
och ont gjorde det. Trodde jag skulle få en
blåtira men det fick jag inte som tur var.
Sov bättre i natt , hostade inte så mycket.
Vi har varit och storhandlat.Vilket var välbehövligt
vi hade typ inget hemma. Nu ligger vi mätta som
två små grisar i soffan. Jeff kollar på fotboll och
jag ligger med min kära dator på magen och ska
ta mig en bloggrunda:)

Fan vilket osammanhängande inlägg haha

But of course!



Hostan har hållt sig lugn ett par timmar men nu är det såklart
dags igen. Med min tur bli det väl ännu en sömnlös natt. *suck*

Mom and Me


Jag är ju rätt frispråkig här i bloggen och skriver om
mindre roliga saker i mitt liv. (Inte så ofta men det händer)
Man kan ju undra hur pass personlig man ska vara men
dom personliga saker jag valt att skriva om här i bloggen
känns helt ok med mig. Kan ju alltid finnas nån i samma
sits eller som varit/är med om samma sak. Jag har skrivit
om min depression, min panikångest och mitt förra förhållande
där jag blev sviken gång på gång. Och jag har ju även skrivit om
mitt förhållande till min mamma. Jag har inte skrivit om henne
på ett tag nu. Och orsaken till det är att jag faktiskt inte pratat
med henne sen 1 november. Jag fick nog helt enkelt.

Min mamma är alkoholist. Har nog varit så länge jag minns.
Men jag var bra på att blunda och förtränga när jag var mindre.
När jag slutade blunda för 5 år sen ungefär så tog jag äntligen
upp allt med henne. Det var ju mindre populärt kan jag säga.
Min mamma säger alltid; Men jag sköter mitt jobb. Och det
gör hon, till 100%. Men som jag sagt till henne, det finns olika
sorters alkoholister. Alla är inte A-lagare och sitter på parkbänkar.

Jag har om och om igen försökt nå fram till henne och förklarat
att hennes missbruk gör att jag mår dåligt. Eftersom hon envisas
med att ringa mig när hon är onykter(hon bor inte i stockholm)
Och varje gång hon är onykter så pratar hon i timmar om massa
sake jag hört hundra gånger förut. Och gnäller på sin livssituation
med sin sambo som även han är alkoholist. Och gång på gång
så lovar hon att skärpa sig, men det händer aldrig nåt. Problemet
är att hon vill inte inse att hon har ett problem.

Efter att ha pratat med henne 1 november fick jag som sagt nog
och skrev ett brev och sa att nu har jag fått nog. Jag ska inte behöva
må dåligt bara för att hon gör det. Hon skrev brev tillbaka där hon
körde sitt vanliga försvarstal. Jag skrev ännu ett brev. Sen blev det
tyst, Sen fick jag ett kort på Alla hjärtans dag där hon skrev att hon
hoppas att vi kan återuppta våran relation och att hon älskar mig
mest i världen. Och jag älskar henne också och självklart vill jag
också ha en relation med min mamma. Men hon tror att jag ska
acceptera, svälja, blunda och låtsas som ingenting. Hon vill ta
the easy way out. Hon är inte intresserad av att behöva kämpa.
Tyvärr, men det räcker inte för mig. Om vi ska ha en relation så
måste det bli en ändring från hennes sida.

Under dom här månaderna som vi inte pratat så har jag mått
så bra. Låter elakt men jag har sluppit bli nervös när hon ringer
för att jag inte vet om hon är onykter eller inte. Sluppit sitta i timmar
och lyssna på hennes snack. Sluppit bli arg, ledsen och frustrerad
efter att ha pratat med henne. Sluppit dom ilskeutbrotten jag fick
av all ilska, ledsenhet och frustration. Nu ligger bollen hos henne.
Vill hon kämpa eller inte, det är frågan.

Pressy:)



Oj, va jag ser sammanbiten ut. Men jag är trött
efter att ha hostat typ hela natten. Varje gång jag
hostar så känns det som huvudet ska spricka.
Hostmedicinen hjälpte typ ingenting i natt:(
Hoppas på en bättre natt i natt. Annars får det
nog bli ett besök hos doktorn. Anyway, nu babblar
jag. Det jag skulle komma fram till var att dom här
solisarna köpte Jeffrey i Italien till mig:)


Relief

Tack och lov för svärmor:) Hon gav mig Mollipect hostmedicin.
I natt hostade jag mycket mindre och sov mycket mer. Däremot
sitter jag med darrningar nu och det är ju mindre kul:( Jag läste
att det kunde vara en biverkning. Jaja, hellre det än illamående
eller kräkningar;)

Burglar?



Igår natt låg jag och hade somnat efter att hostan äntligen gett med sig
för stunden. Då vaknar jag av att nån låser upp ytterdörren. Vi har som en
slags säkerhetshasp så jag hör hur nån drar i dörren. Jag hoppar upp och
är livrädd. Vem fan är det som försöker komma in i mitt hem?! Jag visste ju
att Jeffrey skulle komma nästa natt. Jag ser hur nån öppnar brevlådan. Jag
ropar; Är det du älskling? Inget svar. Brevlådan stängs och jag smyger fram
och tittar ut i titthålet. Ser först inte ordentligt men sen ser jag att det är Jeffrey.
GOD DAMN! Han höll på att ge mig en hjärtinfarkt. Tänk er själva att vakna av
att nån försöker ta sig in i ert hem. Usch.

For the love of god!


Åh, va glad jag skulle vara om jag hade den här hemma

Dagens hostuppdatering. Spännande va? Va jag tjatar om min hosta.
Men jag är så grymt trött på den nu så ni anar inte. Den verkar inte vilja
ge med sig alls. I natt/morse vaknade jag vid halv fyra och fick en "hostsession".
Låg och hostade i en timme ungefär (som vanligt) Får se hur det blir i
natt men jag är ganska säker på att jag kommer vakna. Jag har en "session"
just nu som pågått i drygt 1½ timme:(


Mobilt

image1513

Tack vare att en vänlig själ i min bekantskapskrets gett mig mobilt bredband
så kommer jag nu kunna ta med mig min lilla dator vart jag vill och surfa:)
Det kommer sätta stopp för många tråkiga stunder. Yay!

MAC



Idag efter jobbet slank jag in en snabbis på Åhléns.
Där hade Mac cosmetics en "sminkuppvisning"
Sånt är ju alltid kul:) Dom har ju kommit med sin
nya färgglada line. Det fanns några tjejer som var
"utklädda" som den tecknade tjejen på bilden ovan.
Min första reaktion var att det var clowner haha, sen
trodde jag att det var dragqueens;) Dom hade korta
pageperuker i chockrosa och gult. Jättetighta, jättekorta
klänningar med höga randiga strumpor och superhöga
kilklackar. När dom satt på scenkanten så kunde man se
rakt upp i klänningen. Den ena tjejen hade dessutom
en urringning som gick ner till naveln. Inte ett jobb jag
skulle tackat ja till men men. Det var...annorlunda och
färgglatt i alla fall;)

Nya solisar



Jag blir alltid road av alla fjortisar som plutar loss
på sina bilder så jag tänkte också pluta lite;)
Typiskt mig att fjanta mig haha.
Jaja, för att vara allvarlig, dom här glajjorna köpte
jag på Gina Tricot. 79 spänn eller nåt liknande.

Mys pys:)



Igår kväll när jag låg i sängen och hade somnat
väcktes jag av ett sms från min älskling i Italien.
"Älskling, vet du? Jag vill komma hem till dig
nu, jag saknar dig så otroligt mycket."
Mysigt:)

Blää:(

Åt popcorn för jag blev så saltsugen. Då satte sig en bit
skal i halsen och retade. Jag får panik då. När det retar i
halsen kan jag inte hosta ordentligt för då kräks jag.
Snacka om panik. Jag sprang ut i köket och drack varmt
vatten direkt ur kranen. Hostandet kommer oavsett om jag
vill eller inte men jag håller tillbaka det för att hålla tillbaka
illamåendet. Jag sliter upp kylskåpet och halsar filmjölk
och rethostmedicin. Jag blir alldeles varm, hjärtat slår i
200, mina händer skakar, det rinner tårar från mitt ena
öga. Lyckas till slut få bort det som retar. Inte sugen på
popcorn längre direkt. Det är verkligen inte kul att ha
extrem fobi att kräkas:(

Jag räknade ut att det är 27 år sen jag kräktes*ta i trä*

Tungt



Jag vaknade inatt av min hosta, fick snällt vara vaken en timme
innan hostan gav med sig. Idag känns det som en elefant sitter
på mitt bröst:( Inget kul att var tungandad. Det är nåt jag hatar. Jag
hade krupp i 6 år när jag var liten så jag är inget fan av att ha svårt
för att andas direkt. Det var år av ånga, luftfuktare, sjukhusvistelser och 
massa kortison. Nu är det här inte lika illa men jag hatar att vara tung-
andad:( Nu vill jag bara att den här hostan försvinner.

"Det karaktäristiska symptomet är hosta som låter som ett sjölejon som skäller."
Står det om  symtom för Krupp. Tyckte det var lite komiskt för det är exakt så
jag låter jämt när jag hostar. Undrar min hosta blev präglad dom åren;)
Hahaha, likheten är skrämmande. Jag låter precis som det här sjölejonet
när jag hostar.

Palla!


Didier Drogba

Jeffrey sms:ade från Italien. Lite gulliga sms. Men sen har
han mage att  be mig kolla vad det står i Chelseamatchen. Det finns
ingen Chelseamatch för det första. Så jag får messa det. Sen
ska han fråga om jag kollat alla kanaler. Men duh! Jaa!
"Inte på tv 6 heller?" kommer det sen. Men orka slösa
2 spänn per mess på att prata fotboll haha. Men han älskar
sitt Chelsea. Synd att dom inte spelar idag då;)

Update: Tydligen fanns det en match men den hade slutat vid
det här laget i såna fall. Slutade 2-1. Men inte till Chelsea.
Sorry Mrs Mulatt;)

Host!



Jag blir galen. Nu har hostan blivit "hård" igen. Ni vet
som den är i början. Sen blir den ju "lösare" och man
kan "hosta loss" (Erkänn att jag är bäst på att förklara;)
Min kära chef gav mig Kan Jang idag, han tror att jag
kommer bli sjuk. Men jag mår alldeles utmärkt förutom
den här god damn hostan.

Busted!

image1510 

Jag satt vid datorn och det blev tyst, misstänksamt tyst. Gick in i sovrummet och
tittade..tomt. Gick in i badrummet och tittade och hittade toarullen i det här skicket.
Vem är den skyldiga?

 
Tweety! Vem annars?

What to wear



Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.
Och kommer inte på nånting. Suck. Vet inte vad jag ska göra
med håret heller. Kvällens I-landsproblem I know;)
Den här jäkla hostan jag har vägrar att ge med sig. Jag låter
som en hes kråka när jag pratar på grund av att jag hostar
hela tiden. Nej, nu babblar jag. Snart är det dags att krypa ner
och sussa. Ska måla naglarna först. Sen blir det borsta tänderna,
skriva ett gulligt godnattsms till my love och sen sova gott:)

Nighty night
Sleep tight
Don´t let the bedbugs bite;)

Mys:)



Jeffrey ringde för en stund sen från Italien:)
Han berättade att han hostade på natten så han väckte
alla och så hade han sagt "Håll om mig" hihi min söta
nattpratare. Han pratar i sömnen varenda natt. Aldrig
varit med om nån som pratar så mycket i sömnen.
Och på tre språk också haha. Men man kan ha riktigt
kul ibland när man lyssnar på honom.



Snap!

   +

Det här är ingen bra kombination.
Jeffrey åkte igår iväg på träningsläger till Italien. Han ringde
mig från centralen och svor och sa att hans dator blivit överkörd
av bussen. Även hans Ipod och kamera låg i väskan. Fråga mig
inte hur det gick till, men jag hoppas att han körde ett en dag för
tidigt aprilskämt på mig. Annars är det bara min älskling som

lyckas med såna saker hihi.


Bracelet

   

Jag köpte ett nytt armband idag:) Kunde inte
motstå. Värsta tantarmbandet ju men ändå
var jag tvungen att ha det haha.
59,50 på H&M. Fanns i brunt också.

Jaa du..

Men orka med Blogg.se. Först jiddrar dom med vilken dag dom
ska göra sitt stora plattformsbyte sen blir det nedstängt i flera
dar(abstinens) Och ingen information fick man, inte jag i alla fall.
Och nu har dom i alla fall behållt det gamla systemet. Vad ska
man säga? Jaja, skönt att det går att blogga och läsa allas
uppdateringar:)

RSS 2.0