Outfits

80190-15Lite dåligt med Dagens outfit men tror ingen är intresserad av att se mina dagliga jobboutfits. Jag jobbar på hunddagis just nu och då är man inte så väldigt glamourös hihi. Nu kommer Mr J snart, då blir det kramkalas, sen sussa sött. Natti natti y'all.


Mina fynd

Nu blev bilden för ljus haha. Jaja, jag orkar inte göra om.
Klänningen, svarta linnet och armbanden är från Indiska.
Strumporna och "nattlinnet" är från HM.
Det enda jobbiga är att klänningen är väldigt genomskinlig.
Men jag får hitta nån lösning, kommer använda den med jeans under. 
Annars använder jag den som strandklänning. Men all and all så är jag glad över mina inköp:)

80190-14

Skärpet

80190-12Här är skärpet jag beställde förresten.


Garderobsrensning

Jag skulle lägga upp mina fynd men bilden blev för mörk, så jag lägger upp den imorgon.
Just nu håller jag på med att rensa ur alla vinterkläder som jag ska bära ner i källaren. Ja, jag vet att jag är sen med det, men min källarnyckel har varit ute på vift. Men det ska bli skönt att få lite mer utrymme. Jag har ju sån liten garderob:( Det är ju såå svårt att hålla ordning i en liten garderob. Dessutom måste jag flytta på min fågels bur varje gång jag ska in dit. (Nej, det finns ingen annan plats hon kan stå på) I nästa lägenhet jag bor i hoppas jag på meer garderobsutrymme:)
Nu har jag beställt klänningen från Asos förresten. Can't wait*exited* Betällde ett skärp också.80190-10

Tröttmössa

Jag är tröööööött. But I 'll be back;)

80190-9

Shopping

Enkel shoppingoufit. Alltför många gånger så har man krångliga kläder på sig och står och svär och svettas i provhytten. Så idag satte jag på mig lätt avtagbara kläder hihi. Inte det snyggaste direkt men men.
Jag lägger upp bilder på mina fynd senare. Nu ska jag snart iväg och grilla och spela Guitar Hero. Ha en trevlig lördag:)

80190-8

Åååh, Im in love again

Jag hittade den här underbara klänningen som jag bara mååste ha. Har problem med att veta vilken storlek jag ska ta bara. 36 vet jag kommer passa bra på överkroppen, men jag är osäker om det passar min rumpa. Dagens I-landsproblem haha.

80190-7

Trött

Nu blir det ett varmt skumbad med nya Glamour. Sen lite småpyssel. Som manikyr och pedikyr. Imorgon får det bli en liten shoppingrunda. Måste köpa hårfärg bland annat. Ska även till NK och kolla upp 24/7 Freeze. Läppglanset som ska ge fylliga läppar. Har testat City lips förut, hände absolut ingenting. Så jag har inte så stora förhoppningar på det här. Men, testa kan man ju alltid. Nej, nu ska jag hoppa i badet. På återseende.

Tråkigt väder

Och det enda jag vill göra är att shoppa(as usual) Men jag är ju ingen miljonär tyvärr. Dessutom orkar jag inte mig ut i regnet. Sitter och slösurfar på Asos, La Redoute och diverse liknande. Finns ju en hel del man skulle kunna tänka sig. Jag är kär i den här klänningen från Lauren Mofatt, men den är en aaning över min budget:( Drömma kan man ju alltid.*drömmer*

80190-6

Skor

80190-5 Mina nya ballerinas. Från Mixage.


Mera skor

80190-4 Mina nya peeptoe. Från Bianco.


Och mera

80190-3 Mina gamla favoriter från förra året.


Yes!:)

Freja (min favorit) tog hem det:)

Blogg

Hello everybody:)

Jaha, då har man blivit med blogg då. The new hot thing. Vi får väl se hur jag klarar av det här hihi.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0