No more shoes huh? Haha

ASOS Cut-Out Wedge Sandal in the style of Nicole Richie  Karen Millen Strappy Shoe

Dune Platform Gladiator Sandal  ASOS Premium Leather Cage Front Platform Sandals

ASOS Premium Cage Platform Shoes in the style of Nicky Hilton, Nicola Roberts (Girls Aloud)  Carvela Embellished T-Bar Sandal
Asos

Kommentarer
Postat av: Michelle

Hej tjejen. Först vill jag bara börja med att tacka för att du skrev till mig, känns skönt att veta att det finns fler där ute som inte bara tycker att allt är en dans på rosor. Det är det som kan vara nackdelen med min blogg - eftersom jag är "såpass ung" så finns det inte så många som kan relatera till mig eller jag till dem, därför blev jag jätteglad när jag såg din kommentar, även om vi inte är i samma åldersgrupp ;)Du har absolut rätt i det du skriver, det finns egentligen ingenting att oroa sig för, men när det väl har satt sig i huvudet så är det svårt att få det att försvinna ;) Jag blev nyfiken på när du skrev att du är rädd för att bli gravid? Om du inte har något emot att jag frågar? Har inte hört det tidigre faktiskt och blev därför nyfiken ;) Stor kram på dig iallfall!

2009-02-22 @ 18:51:38
URL: http://skindeep.devote.se
Postat av: Michelle

Hej igen. Läste precis vad du skrivit och det kändes som att jag förstod precis. Just det här med kontrollen. Det slog mig kanske är det också därför som jag är rädd för förlossningen? Jag behöver precis som du ha kontroll och jag måste ha allting planerat. Men en förlossning är väl det mest oplanerbara som finns ;) Jag vill bara säga till dig att va inte rädd, graviditeter är så olika från person till person och även om man nu skulle ha mycket krämpor eller andra problem så finns det så mycket hjälp och stöd man kan få. Tiden går väldigt fort också ;)Jag hoppas att du en dag övervinner din rädsla för du ska se att det verkligen är värt det. Läste också lite snabbt igenom din blogg och kom in på Juni eller juni 2008 där det stod om stocial fobi. Här är någon som har lidit av en extrem variant i flera år! Min pojkvän är också den där jättesociala typen som har extremt lätt för att prata med människor och att anpassa sig efter situationer medans jag är den som lyssnar och skrattar när de andra pratar, för att försöka vara med i samtalet utan att prata =)Det börjar bli bättre för mig, jag är inte lika rädd längre men tycker fortfarande att det är jobbigt med nya människor eftersom jag aldrig vet vad jag ska säga. Men kämpa på, det kan bara bli bättre!

2009-02-22 @ 19:42:54
URL: http://skindeep.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0